WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Eurosport Bocholt  2 - 10  (0-5)

DATUM 18-02-2011  21:45

DOELPUNTEN

VERSLAG Na de drie opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag was het vertrouwen helemaal terug bij de Berkemussen. Tegenstander Bocholt staat echter stevig op de derde plaats, heeft de beste verdediging in tweede en gaat nog voluit voor promotie naar eerste. De eerste minuten overwicht voor de Noordewijkenaars maar weinig echte kansen. Veel ervaring op het veld nochtans met ex-rode duivels Plompen, Michiels en Troonbeeckx, zij houden de bal makkelijk in de ploeg maar vergeten waar het in voetbal om gaat en dat is scoren. Bocholt doet dat wel en de jonge Lehoussine Aabbou, slechts 22 jaar, zorgt voor een op dat moment gevleide voorsprong. (0 – 1). Zijn tweelingbroer Lahcen wil niet onderdoen en zorgt snel voor de 0 – 2. Telkens iets te makkelijk toegestaan door de plaatselijke verdediging. Noorderwijk krijgt toch wel wat kansjes en blijft het meest in balbezit maar scoren lukt niet. De goeie Plompen van de vorige weken is in geen velden te bekennen en ook die andere spits Khalid krijgt geen meter ruimte van de sterke bezoekende verdediging. Di Pasquale brengt Bocholt op 0 – 3 na 15 minuten en haalt de spanning meteen uit de wedstrijd. Real Noorderwijk probeert wel maar niemand speelt op niveau en nog voor de voor de rust maakt Lehoussine Abbou de vierde en de vijfde voor zijn ploeg. Een onwaarschijnlijke 0 – 5 op het bord bij de rust. Nooit meegemaakt.

Na de pauze start Noorderwijk direct met een vliegende keeper (Plompen) maar zijn twee eerste interventies mislukken en er staat twee minuten na de pauze 0 – 7 op het bord. De Herentalsenaren komen even in het spel met doelpunten van Nicolay en Azzimani (2 – 7) maar de uitstekende bezoekers scoren nog drie keer via de broertjes Abbou, twee keer uitblinker Lehoussine, één keer Lahcen en de zware 2 – 10 via Rafig. De euforie van de vorige weken helemaal weg. Alles liep mis, zwakke prestatie en de zwaarste thuisnederlaag ooit. Meteen over en out voor de enkelingen die nog hoopten op een sterke tweede ronde. Dit Noorderwijk kan het niet aan om twee matchen na elkaar goed te spelen.

Noorderwijkse speelde met Witvrouwen, Nevelsteen, Michiels, Plompen, Hermans, Troonbeeckx, Khalid Ait Salah, Van der Auwera, Wagemans, Azzimani en Nicolay.